Slušaj vest

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u norveškoj, ali u revanšu pred svojim navijačima imaju lepu šansu da se domognu učešća u novom formatu Lige šampiona. Za to će Zvezdi biti potrebna i pomoć navijača koji su dobili poziv da u crveno-belim dresovima stignu na stadion "Rajko Mitić", a njihov značaj prepoznaju čak i letnja pojačanja srpskog šampiona.

Krilni napadač Felisio Milson veoma uzbuđeno govorio o predstojećem revanšu plej-ofa za plasman u Ligu šampiona, koji će crveno-beli pred svojim navijačima odigrati u sredu, 28. avgusta od 21 čas.

"Jedva čekam revanš, siguran sam da posedujemo kvalitet i da ćemo to pokazati. Maksimalno smo motivisani, ali isto tako i respektujemo protivnika. Pokazali su koliko su kvalitetan tim i da nije ni malo lako igrati protiv njih. Verujem da će utakmica u Beogradu biti dosta drugačija, moramo da otvorimo meč maksimalno koncentrisani i spremni za lavovsku borbu", rekao je Felisio Milson.

EPA, Mats Torbergsen/NTB Bode Glimt Crvena zvezda

Krilni fudbaler koji je uneo energiju u igru tima Vladana Milojevića na prvom susretu Zvezde i Bode Glimta sada očekuje da i publika odradi svoj deo posla. "Daćemo sve od sebe. Tribine stadiona će biti ispunjene, svakodnevno pričamo o tome. Navijači će biti naša najveća snaga, nosiće nas puna Marakana. Čuo sam da će pored neverovatne atmosfere i punih tribina svi navijači doći u dresovima, jedva čekam da vidim taj prizor, ubeđen sam da će izgledati fantastično. Biće to i moje vatreno krštenje na punoj Marakani, uzbuđen sam i ne mogu da dočekam da istrčim na teren. Učinićemo sve da obradujemo našu najverniju podršku", zaključio je Milson.

Podsećamo, Crvena zvezda će eliminacijom Bode Glimta stići u grupnu fazu Lige šampiona, dok bi u slučaju neuspeha igrala u novom formatu Lige Evrope. U svakom slučaju su pred crveno-belima evropski mečevi i to čak osam njih - četiri na domaćem i četiri na gostujućem terenu.

BONUS VIDEO:

MONDO/Dušan Ninković Vanja Drkušić na treningu Zvezde