Slušaj vest

Engleski tabloid "Dejli Mejl" objavio je ekskluzivno da je jednog poznatog fudbalera Premijer lige žena ostavila nakon što ga je "uhvatila" sa ljubavnicom u njihovoj porodičnoj kući. Sve je primetila na kameri dok je sa decom bila na odmoru, upalila je aplikaciju i videla kako odvodi drugu ženu u krevet... Zašto je to uradila? Ljubavnica je poslala fudbalerovoj ženi fotografiju na kojoj se vidi da su vodili ljubav i to ju je zaintrigiralo.

Tabloid nije objavio o kom fudbaleru je reč, samo da je poznati internacionalac koji je tokom leta igrao i na Evropskom prvenstvu, ali ostavili su "dovoljno dokaza" da navijači saznaju ko je. "Blurovana" porodična slika koja je stajala na zidu spavaće sobe brzo je pronađena u pravoj verziji i ustanovljeno je da je fudbaler - Kiran Tripijer.

Engleski reprezentativac, koji je ovog leta igrao protiv Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, nije se do sada oglašavao na ovu temu, kao što nije ni njegova supruga Šarl Tripijer sa kojom ima troje dece. Pogledajte kako ona izgleda:

charlottehtrippier/instagram Šarlot

Za sada nije poznato ko je ljubavnica Kirana Tripijera, ali navijači su sračunali "dva i dva" i shvatili da su privatni problemi jedan od razloga njegovog velikog pada u formi od proleća. Takođe, nije preveliko iznenađenje ni što je Tripijer ovog leta tražio transfer i nalazi se na korak od pronalaska novog kluba jer želi da "pobegne" iz Njukasla.

Nesrećna supruga Kirana Tripijera inače u prvi mah nije htela da veruje u poruku koju je dobila od njegove ljubavnice, mislila je da je u pitanju foto-montaža, ali provera na kameri pokazala joj je da je muž zaista načinio preljubu.


Podsetimo, Kiran Tripijer (33) igrao je za brojne engleske klubove, a najveći trag ostavio je u Totenhemu i sada Njukaslu, dok je kratko bio i u Atletiko Madridu.

BONUS VIDEO:

Kurir Mitros on fire engleska verzija