Svi događaji
Od najnovijeg
0:30

Veče za pamćenje!

MN Press Crvena zvezda VS BODO GLIMT

0:25

Barselona ili Real, kao kruna karijere?

"Želja mi je da dovedemo Galaktikose", rekao je Milojević uz osmeh i dodao: "Uh, sigurno je lakše ovo. Klub živi od novca od UEFA. Treba pohvaliti klub kako je uložio taj novac, ja sam ovde trenirao i omladince. Sada sam jako ponosan na mediko blok koji ćemo uskoro pustiti u rad. Nemojte da zaboravimo da ćemo imati Omladinsku ligu šampiona, naša deca koja su super talentovana će moći da igraju sa najboljom decom u Evropi. To je velika privilegija. Kad igramo od prvog kola, možete da prođete jedno kolo pa da vidite u koje ćete takmičenje. Mi smo znali da ćemo sada imati ili Ligu šampiona ili Ligu Evrope.

0:20

Miloje bunkeraš!

"Pomislio sam na klub. Stalno smo osporavani, stvara se atmosfera da državni projekat, da smo ljubimica, da nam predsednik daje. A onda samo mi vadimo kestenje iz vatre. Uz dužno poštovanje Partizan i Crvena zvezda su dovela do ovoga da imamo po četiri ili pet koje igraju u Evropi. Od tih pet ekipa dve ili tri igraju grupnu fzu. To je bio trenutak, pomislio sam na igrače, saradnike... Liga šampiona je neki cilj koji smo želeli da ostvarimo. Video sam to u očima igrača, patili su za tim. Imamo fenomenalan stručni štab, po ceo dan sam na stadionu i neka mi je nagrada sve ovo. Krivo mi je jer mislim da je Zvezda brend, ne treba da nas podržava ko nas ne voli, ali žao mi je što se to radi. Kad radite naše olimpijce, Novaka Đokovića, vaterpolista, košarkaša, strelce... Nismo mi na tom nivou, ali predstavljaćemo naše ljude u teškim vremenima. Sigurno je mnogo draže posle ovako velikog rezultata. Ja mnogo volim ovaj klub, Crvenu zvezdu. Miloje može da ostane koliko god hoće, a može da ode sutra. Znaju i da kad odem mogu da me okrenu telefonom i ja ću doći. Možda još nismo svesni koliko je velika stvar igrati Ligu šampiona", rekao je Milojević i dodao: "Jedini način na koji smo mogli da igramo tamo je za prolaza, niko te ne pita kako si to uradio. Fudbal je jedini sport u kojem se povezuju rezultat i dobra igra. U košarci to ne postoji. Kako su pobedili vaterpolisti? Odbranom sa igračem manje. Jedino što smo mogli da uradimo u dvomeču je ovo. Oni imaju ugrađen sistem. Hteli smo samo da ga razmontiramo. Ovo što smo igrali danas, hteli smo da ih pritiskamo, da ne izađu iz zone komfora. Malo nam je nedostajalo snage, ne može da se dominira 90 minuta. Tako će biti i u Ligi šampiona. Tad će biti da je Milojević težak bunkeraš. Meni to prija, nemam problem sa tim."

0:15

O Seolu!

"Seol je imao par utakmica koje je igrao. On tri meseca nije trenirao sa ekipom, tek je od Tekstilca počeo. Privilegija je što može da igra na obe strane. Od njega očekujemo još više, imao je tu hiruršku intervenciju zbog koje nije u ritmu i takmičarskoj formi. Kod mene igrači moraju da igraju što više mesta na terenu, on se dobro snalazi", istakao je Milojević.

0:14

O pojačanjima?

"Nisam fokusiran na prelazni rok već na igrače koje sad imam. Može da se očekuju dolasci i odlasci, a ne mora da ih bude. U ovom trenutku nismo o tome pričali, niti razmišljali. Ne mogu nešto konkretno da vam kažem o tome", istakao je trener crveno-belih.

0:12

Zvezda će biti bolja!

"Mislim da imamo puno prostora za napredak. Sigurno će biti još odlazaka i dolazaka. Oni igraju od 2017. godine u istom sistemu i samo dovode igrače koji su kao klonirani. Mi ovako funkcionišemo. Nadam se da će biti bolje, ali... Sad ćemo imati pauzu za reprezentacije, svi su nam nedostajali tokom letnjih priprema. Pripreme koje smo odradili, utakmice koje smo igrali... Mi smo momke uvodili u sistem, upoznavali smo se kroz takmičarske mečeve. Sve u svemu, na kraju se završilo najbolje po klub. Mislim da Zvezda zaslužuje ovo, veliki uspeh za srpski fudbal i nadam se da ćemo biti bolji. Već sad mogu da kažem da smo autsajderi. Voleo bih da igramo protiv najboljih klubova i da uživamo. To su najlepše stvari koje mogu da se dožive. Mogu još mnogo da učim kao trener jer ću imati kolege koje vode velike evropske klubove na drugoj strani", ispričao je Milojević i odbio da prokomentariše pojedinačni učinak svojih fudbalera na meču protiv Bode Glimta.

0:08

Prvi utisci!

"Dobro veče svima u sitne sate. Tanja je lepo najavila, a lepo je i plasirati se u Ligu šampiona. Preponosan sam na igrače, na stručni štab. Mislim da smo odradili fenomenalan posao, igrali smo protiv sjajne ekipe i to ste videli danas. Kad smo izvukli Bode Glimt nije mi bilo svejedno jer sam znao da je to fantastična ekipa. Kod nas je napravljeno da nisu kvalitetni i da smo imali sreće na žrebu. To nas prati godinama. Danas nema lakih protivnika. Oni su fenomenalna ekipa od koje smo mi dosta naučili. Pratio sam ih godinama. Odigrali smo kako smo jedino mogli, da donesemo rezultat u Beograd. Bilo je kritičara. Ko god ih je napao jako je nastradao na veštačkoj travi, mi nismo adaptirani na taj fudbal. Posle tog rezultata spremali smo se dobro. Znali smo da će nas navijači bodriti. Imali smo velikih igračkih problema, sad mu je jako bitno da kažem koliki je uspeh proći Bode Glimt koji je odigrao 22 utakmice i u piku je svoje forme. Oni ne mogu da igraju loše, a mi imamo mnogo nepoznanica koji se nisu adaptirali, izlaze iz priprema, menjali smo principe u igri... Da ne nabrajam koji sve igrači su imali probleme. Mislim da su moji igrači napravili uspeh jer nikada nisu igrali ovako veliku i značajnu utakmicu u svojoj karijeri. Napravili smo veliki uspeh. Verovatno će se poništavati. Napišite "Miloje bunker", nek smo prošli na sreću, meni je to simpatično. Uradili smo nešto za naše navijače, veliku stvar za Srbiju, Kosovo i Metohiju, Republiku Srpsku... Drago mi je što ćemo predstavljati srbiju u novom formatu Lige šampiona, na najbolji mogući način. Ostvarili smo izuzetno... Videli ste moju reakciju. Na veliki pravoslavni praznik smo napravili uspeh. Ovaj prolaz mi je možda i najveći jer je na veliki hrišćanski praznik", istakao je Vladan Milojević.

0:00

Počinjemo!

Trener Vladan Milojević pojavio se pred novinarima i počinje konferenciju.

23:58

Slavlje!

Kurir Slavlje Zvezde posle plasmana u LŠ
23:56

Suze Vladana Milojevića!

Trener Crvene zvezde pao je na travu stadiona "Rajko Mitić" i zaplakao nakon velikog uspeha crveno-belih u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Pogledajte scene sa kraja utakmice Crvena zvezda - Bode Glimt!

23:55

Zvezda, zasluženo!

"Razočaran sam, nisam iznenađen izdanjem Crvene zvezde. Bio sam fokusiran na naše izdanje. Atmosfera je bila fantastična, svidelo nam se da igramo u takvim uslovima. Malo je razočaravajuće što nismo stvorili više šanse. Moramo biti iskreni i skromni, reći da je Zvezda zasluženo pobedila", rekao je trener norveškog tima i dodao: "Trebalo je da donesemo veću prednost, ali i da budemo konkurentniji večeras. Moramo da imamo više od jedne dobre utakmice ako želimo da igramo u Ligi šampiona."

23:50

Da li je razočaran?

"Nadao sam se dobrom izdanju, posebno u prvom delu meča. Sreli smo se sa dobrim timom, punim dobrih igrača. Poštovanje za njih. Mi smo ofanzivan tim, uvek želimo da damo gol, ali nismo uradili to", rekao je trener Bode Glimta.

23:45

Prvo trener gostiju!

"primili smo prvi gol iz situacije koja ne bi trebalo da se dešava. Na poluvremenu smo i dalje imali mnogo mogućnosti. Nisam još pričao sa igračima, ali biće dobro, proći će kroz ovo što se desilo. Ja se osećam dobro. Bili smo pod velikim pritiskom, izgubili smo mnogo lopti koje su nam oni oduzeli. Nadao sam se da ćemo biti bolji. Ovako treba da izgleda atmosfera na utakmici, bilo je fantastično. Moramo da podnesemo to, ako želimo da učestvujemo u ovakvim mečevima. Treba malo da se opustimo i prihvatimo utakmicu kakva je. Nema izgovora, vrućina, publika... Nadam se da će biti bolje u narednim godinama. Ovo je dobar početak. Kao i uvek, dolaze nove utakmice, život ide dalje. Imamo mnogo razloga da se borimo u Ligi Evrope. Motivisani smo i želimo da nastavimo, da imamo uspešnu sezonu. Nisam pričao ni sa kim od igrača, ne znam sve što se dešavalo na terenu. Menjao sam kada sam imao potrebu. Pokušali smo da ne promenimo igrače previše rano. Želeli smo svežu krv u finišu meča. Nisam još analizirao sve što smo uradili, ali razumem vaš stav da sam prekasno menjao. Ponosan sam što ćemo igrati Ligu Evrope, to je početna tačka da se razvijamo dalje. Biće to pozitivno za nas."

23:35

Ocene!

Ovako smo mi videli i ocenili nastupe fudbalera Crvene zvezde i trenera Vladana Milojevića u revanšu protiv Bode Glimta!

23:25

Slavlje!

Pogledajte kako su gol Spjića za veliku pobeduu dvomeču proslavljali fudbaleri Zvezde:

MN Press Crvena zvezda VS BODO GLIMT
23:15

Dobro veče!

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su Bode Glimt (2:0) u plej-ofu kvalifikacija za Ligu šampiona i izborili još osam mečeva protiv najboljih timova na kontinentu. Nekoliko minuta nakon trijumfa pred medije će stati Vladan Milojević, kako bi govorio o utiscima sa utakmice.