Slušaj vest

FK Crvena zvezda kvalifikovala se za Ligu šampiona četvrti put, a čak treći put pod vođstvom Vladana Milojevića. Trofejni srpski trener proslavio je veliku pobedu protiv Bode Glimta i ogroman uspeh utrčavši u teren i srušivši se na travnjak, na kojem su njegovi igrači ispisali još jednu stranicu klupske istorije. Videlo se da je pod snažnim emocijama, pod kojima je i zaplakao.

"Stvarno su mi prvi put bile vakve emocije, neizmerno volim ovaj klub, sve mi je dao, kada ste u ovom klubu želite da ostvarite sve što je moguće. U ovom trenutku nam je Liga šampiona bila glavni cilj, sa svim problemima. Rekao sam već da nismo na vrhuncu forme, imamo

Crvena zvezda zaradila je ogroman novac ulaskom u Ligu šampiona, saznala je ko je čeka na žrebu u četvrtak, a Milojević je sve to emotivno podneo. Ovog puta nije morao kao u dva prethodna da vodi ekipu od početka kvalifikacija do ostvarenja sna, već je imao pred sobom "samo" plej-of, odnosno dvomeč protiv norveškog prvaka Bode Glimta.

Posle poraza u Norveškoj 1:2, Milojević je za revanš na "Marakani" napravio prave poteze, odabrao prave igrače i prava rešenja i pokazao ekipi kako da uđe u Ligu šampiona. Ona ga je poslušala i zato će ponovo dovesti najjače evropsko takmičenje na stadion Rajko Mitić".

Bonus video: Podrška Bori Đorđeviću sa pune Marakane

MONDO Podrška Bori Đorđeviću od navijača Zvezde