Slušaj vest

Fudbaleri TSC-a doživeli su debakl u meču protiv Makabija na svom terenu, 1:5! Iako je meč tek počeo, tim Žarka Lazetića dao je ekspresno tri gola za samo 12 minuta i vođstvom 3:0 još jednom potvrdio ko će u Ligu Evrope, a ko će u Konferencijsku ligu. Ukupan rezultat u dvomeču bio je 8:1 za izraelski tim.

Na rezultat iz prvog meča (3:0 za Izraelce), bio je to još jedan nalet favorita na koji TSC nije imao odgovor, niti je ličio na tim koji je Lazetić prošlih sezona vodio i do drugog mesta u Superligi, kao i kroz grupu Konferencijske lige.

I ove jeseni ekipa iz Bačke Topole igraće u istom takmičenju, ali sudeći prema onome što je pokazala u dva meča protiv Makabija i prema onome što pokazuje u Superligi (sedam bodova iz pet kola), biće ovo duga, duga polusezona za srpskog predstavnika u trećem po snazi evro-takmičenju.

MN Press TSC BACKA TOPOLA, MACCABI TEL AVIV

Henri Ado dao je dva gola za goste, Tajris Asante saučestvovao je u tom razbijanju TSC-a na početku meča, a još ubedljivijih 4:0 postavio je Dor Turgeman u 56. minutu.

Pogledajte kako je Makabi razbio TSC u Srbiji. Potpuni trijumf ekipe Žarka Lazetića protiv sastava koji vodi njegov naslednik, Dean Kalafurić, koji u dosadašjih sedam mečeva ima učinak od četiri poraza, remija i dve pobede.