Slušaj vest

Nemanja Radonjić mogao bi da se vrati u Crvenu zvezdu u slučaju da se crveno-beli rastanu sa krilnim napadačem Pumom, objavio je "Sport klub". Reprezentativac Paname ima ponudu da se ekspresno rastane sa Crvenom zvezdom, posle samo dva meseca i pet odigranih utakmica. Ako bude otišao u Severnu Ameriku, Zvezda bi dobila novac koji je izdvojila za njega na početku leta (dva miliona evra), a onda bi se okrenula još jednom pokušaju da se dogovori sa Radonjićem.

Krilni napadač i dugogodišnji reprezentativac Srbije, koji nije bio deo tima na Evropskom prvenstvu, i dalje je ugovorom vezan za Torino, mada u Italiji na njega više ne računaju, niti on planira da se vrati među "bikove". Iako je početkom leta bilo nagoveštaja da će se vratiti, to se tada nije dogodilo, a sada bi crveno-beli mogli da ga dobiju uz "revidirane" finansijske uslove Torina.

Sa druge strane, Radonjiću je Zvezda pre dva meseca nudila milionsku platu, a verovatno su i sada isti uslovi, otkriva isti izvor.

Nemanja Radonjić se vraća u Crvenu zvezdu
MONDO/Stefan Stojanovć 

Nemanja Radonjić otišao je iz Crvene zvezde pre tačno šest godina, nakon što su crveno-beli prvi put izborili plasman u Ligu šampiona. Umesto u eliti sa crveno-belima, nastupao je u nastavku te sezone za Olimpik Marsej, a potom je često menjao timove jer je igrao i za Hertu, Benfiku, Torino i Majorku. Ovog leta bi ponovo mogao da obuče crveno-belo i da u tom dresu nastupi u najjačoj konkurenciji.

MN Press nemanja radonjic