Slušaj vest

Partizan nije pobedio u derbiju Superlige protiv Vojvodine (0:0) u Humskoj, u odsustvu trenera Aleksandra Stanojevića, suspendovanog zbog crvenog kartona u prošlom meču. Umesto njega, ekipu je vodio Branko Vukašinović, njegov prvi asistent. Posle utakmice bio je upitan za ono što je očigledno - da se Partizan muči u napadu.

Crno-beli četvrti put u poslednjih pet mečeva nisu postigli gol, peti put u nizu nisu pobedili, a Vukašinović je u izjavi za TV Arena sport pričao o neefikasnosti. "Nije dobra realizacija u svakom slučaju. Nije da ne stvaramo šanse, ali ako se malo bavite statistikom, videćete da smo danas u drugom delu imali pregršt šansi, mnogo ulazaka u 16 metara. Nismo dali gol, kao u Gentu, kao i na mnogo utakmica, ali da stvaramo šanse, stvaramo", kazao je Vukašinović za TV Arena sport.

Aleksandar Stanojević najavio je da u klubu okreću novi list od ponedeljka. "Može se reći od ponedeljka. Mi se skupljamo u četvrtak i krećemo u jedan agresivan rad, pun poverenja u okruženje koje ćemo imati. U svakom slučaju, slede nam dobri dani".

Da li će biti dolazaka? "Čekamo, ne mogu ništa da vam kažem u ovom trenutku. Kod nas prelazni rok traje 14-15 dana duže nego u većini zemalja. Čekamo ako nešto iskrsne povoljno. U svakom slučaju, nećemo uzeti tek da bismo uzeli", dodao je Vukašinović.

MN Press Partizan Vojvodina

Posle dvonedeljne pauze zbog utakmica reprezentacija Partizan će gostovati OFK Beogradu 14. septembra, pa će 21. septembra u Humskoj dočekati Crvenu zvezdu, u prvom "večitom derbiju" u sezoni.

Bonus video:

Kurir Partizan, grobari