Slušaj vest

Trener Radničkog 1923 Feđa Dudić nije se pojavio na konferenciji za novinare posle poraza od Crvene zvezde u Gornjem Milanovcu, kao ni trener Crvene zvezde Vladan Milojević. Umesto šefa struke Kragujvčana, pred medije je izašao njegov asistent Miroslav Stakić i sve što je hteo da kaže, rekao je u jednoj rečenici: "Čestitam Crvenoj zvezdi plasman u Ligu šampiona, sve ostalo ne bih da komentarišem".

U Radničkom 1923 su veoma ljuti dočekali kraj meča i žalili su se na suđenje Milana Ilića. Od 78. minuta bili su na terenu sa igračem manje zbog isključenja Matije Gluščevića, koji je napravio faul i dobio žuti karton, a onda je dobio još jedan zbog prigovora.

Teško su se mirili Kragujevčani sa tom odlukom i posle meča trener Feđa Dudić nije hteo da komentariše, obrativši se javnosti sličnim rečima kao i njegov asistent. Ukazao je na to da njegov tim u napadu nije mogao bolje bez Milana Aleksića, koji je otišao u Sanderlend i bez Milutina Vidosavljevića, koji je povređen i čeka ga dva meseca pauze.

"Bila je vrhunska borba i zbog toga mi je žao što smo izgubili. U igri '11 na 11' smo im parirali i nismo mogli sa ovim sastavom bolje u napadu, jer smo ostali bez važnih igrača, Aleksića i Vidosavljevića. Dobro smo spremili utakmicu, dobro stajali, a nakon isključenja Matije Gluščevića i crvenog kartona... Ne bih ništa komentarisao. Čestitao bih Crvenoj zvezdi ulazak u Ligu šampiona", kazao je Dudić.

Bonus video: Podrška pune Marakane Bori Đorđeviću

MONDO Podrška Bori Đorđeviću od navijača Zvezde