Slušaj vest

Partizan ponovo nije primio gol u Superligi, a najzaslužniji za to je sjajni kapiten crno-belih Aleksandar Jovanović. On je i na meču sa Vojvodinom briljirao, ali je u jednom momentu izgubio živce i krenuo u obračun sa svojim igračem. Bio je ljut reprezentativac Srbije na Kervina Arijagu.

Posle greške defanzivnog veziste iz Hondurasa došlo je do šanse za rivala, a golman Partizana je bio jako ljut zbog toga. Krenuo je ka Arijagi, a reprezentativac Bosne i Hercegovine Nihad Mujakić je sprečio da dođe do većeg incidenta. Na kraju derbija sedmog kola Superlige bilo je 0:0. Pogledajte tu situaciju: 

Pomoćni trener Partizana Branko Vukašinović je posle meča istakao da ova scena jeste bila upečatljiva, ali da nije nešto što pravi probleme u ekipi.  "Normalna jedna konverzacija. Možda para oči, ali to ne ostavlja dubljeg traga. To je konverzacija dva čoveka koji hoće da dobiju utakmicu. Naš golman je kapiten, ima svo pravo da na bilo koji način pokuša da pokrene svoju ekipu. Najlakše je onda da pokrene Arijagu, pa on ispred nekog drugog", rekao je Vukašinović posle meča. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Dušan Ninković Bakljada navijača Partizana protiv Napretka