Slušaj vest

Navijači Partizana već godinama traže promene, na utakmicama u Humskoj nema "Grobara" koji bojkotuju domaće utakmice zbog predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, a čini se da bi situacija u klubu konačno mogla da se stabilizuje. To bi zahtevalo promenu klupskog rukovodstva, pa čak i nekih od glavnih operativaca crno-belih.

Kako prenosi "MozzartSport", sve su izvesnije promene u crno-belom taboru! Po najavama, novi prvi čovek kluba iz Humske trebalo bi da bude Milija Babović, dugogodišnji navijač Partizana, povremeno čak i finansijer crno-belih, a inače uspešni srpski biznismen koji je poslednjih meseci figurirao kao pojačanje za Upravni odbor.

Miliju za Partizan vezuje i karijera njegovog sina Stefana, koji je svojevremeno bio prvotimac crno-belih. Stefan Babović je tri mandat proveo u Partizanu, a u klubu je počeo i završio uspešnu karijeru tokom koje je stigao da bude reprezentativac Srbije, odnosno internacionalac u Francuskoj, Holandiji i Španiji.

Povratak Milije Babovića u Humsku trebalo da donese još promena u crno-belom taboru. Poistovećuje se njegova nova uloga sa povratkom Ivice Ilieva na mesto sportskog direktora, ali tu možda neće biti kraj. Možda je vreme za promene koje u Partizanu neće biti samo kozmetičke već i nešto dublje. 

(MozzartSport/MONDO/D. N.)

Bonus video:

Arena Sport Haos na meču IMT - Partizan