Slušaj vest

Počela je nova sezona rijaliti programa Elita, a među učesnicima koji su se na početku našli u kući u Šimanovcima je i jedan poznati fudbaler. Bivši igrač nekoliko superligaških timova Borislav Terzić (32) ponovo uzima učešće u rijaliti programu, nakon što ga je publika ovakvog televizijskog formata već upoznala na malim ekranima.

Oni koji su u prethodnoj deceniji više pratili Superligu znaju ga kao desnog beka nekoliko ekipa koje su se nadmetale u elitnom rangu. Iako još nije u godinama za fudbalsku penziju Terzić je trenutno daleko od nivoa na kojem je nekad igrao - poslednje mandate imao je u timovima iz četvrte i pete lige i to baš u okolini Beograda, u sremskim klubovima iz mesta koja su u blizini Šimanovaca. Pogledajte trenutke iz njegove karijere:

MN Press Srpski fudbaler koji je ušao u rijaliti Zadruga.

Borislav Terzić rođen je u mestu Vlasenica koje se nalazi u Republici Srpskoj, ali mu je veći deo profesionalne fudbalske karijere vezan za Srbiju. Ponikao je u beogradskom Obiliću, igrao za Lokomotivu iz Beograda, BASK, Zemun, Donji Srem, gruzijski Zestafoni, Slobodu iz Užica, Radnički iz Kragujevca, Voždovac, Javor, Slobodu iz Tuzle, ponovo Zemun, Tuzla siti, Zvijezdu 09, Trajal, Slobodu iz Donjeg Tovarnika i Napredak iz Popinaca.

Tokom karijere je odigrao 117 mečeva u elitnom rangu srpskog fudbala, kao i još 31 utakmicu u Premijer ligi BiH. U dresu Donjeg Srema, Slobode, Radničkog, Voždovca i Javora igrao je protiv Crvene zvezde, Partizana i ostalih najboljih srpskih timova, ali je poslednjih godina njegova fudbalska karijera u senci učešća u rijaliti programima.

Bonus video:

Kurir Terza zaplakao na pomen Milice: Ni jedna devojka nema šanse kod mene!