Slušaj vest

Dok se u Evropi igra Liga nacija, u ostatku sveta već imamo početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Americi, Kanadi i Meksiku 2026. godine. A u Aziji smo videli neverovatan meč. Severna Koreja i Katar igrali su na neutralnom terenu u Vijentianu, glavnom gradu Laosa, a vreme nije baš poslužilo ekipe. Padala je užasno jaka kiša i potpuno je neverovatno da je dozvoljeno da se dozvoli da se na ovakvom terenu igra fudbal. Ipak u 51. minutu meča videli smo sjajan gol!

Prvo je Ri pogodio za 1:0, zatim je Jang Kuk Čoi dobio crveni karton posle 28 minuta i do poluvremena su Afif i Ali uspeli da preokrenu. Delovalo je da će na nakvašenom terenu u Laosu uspeti Katar da dođe do sva tri boda, ali da tako ne bude pobrinuo se Kuk Čol Kan sa svojom levicom! 

On je namestio loptu na 40 metara od gola, opalio po njoj i poslao je pravo u mrežu! Otišla je u rašlje, a golman Katara je paradom samo ulepšao neverovatan pogodak. Nekoliko minuta nakon toga meč je prekinut, igrači su napustili nakvašeni teren, a kada su se vratili ostalo je 2:2. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

kurir televizija SEVERNA KOREJA IMA ABNORMALNE ZALIHE MUNICIJE! Analitičar izneo šta je ovoj zemlji NAJPOTREBNIJE OD RUSIJE! Spremali se decenijama