Slušaj vest

Crvena zvezda je furiozno završila letnji prelazni rok i ozbiljno se pojačala dolascima Silasa, Krunića i Radonjića koji su zalog za Ligu šampiona, a to joj je na neki način napravilo problem na "drugoj strani" - ima višak igrača. Zbog toga se očekuje da će Zvezda na pozajmice sa opcijom povratka na "Marakanu" - naravno i pravom otkupa - poslati trojicu fudbalera.

U pitanju su Nikola Knežević, Andrej Đurić i Vladimir Lučić koji nisu uspeli da se nametnu za minutažu kod trenera Vladana Milojevića. Knežević je tako već prihvatio već poziv OFK Beograda i Zvezda ga je ustupila bez obeštećenja, s tim da joj sleduje polovina novca od njegovog idućeg transfera. Uz to, Zvezda je zadržala opciju i da ga vrati na kraju ove sezone, ako isplati 200.000 evra klubu sa Karaburme.

Što se tiče Vladimira Lučića, njega je usporila povreda koju je zadobilo na početku kalendarske godine. Izgubio je mesto u startnoj postavi i zbog viška krila izvesno je da će napustiti Crvenu zvezdu, a najverovatnije će ponovo obući dres IMT-a u kome će pokušati da se vrati u staru formu.

Na pozajmicu će i Andrej Đurić, mladi štoper koji takođe nema mesta u Crvenoj zvezdi, a njemu se i dalje traži klub. Neće biti iznenađenje ako ponovo ode u inostranstvo. 

Interesantno je da su sva trojica fudbalera "bonusi" u Superligi, što je još jedan veliki plus za njih.

BONUS VIDEO:

Kurir Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode