Slušaj vest

Počelo je osmo kolo Superlige Srbije, Spartak iz Subotice savladao je IMT na novoj podlozi svog stadiona, a runda se nastavlja utakmicama u subotu. Jedan od najzanimljivijih mečeva čitavog kola trebalo bi da bude okršaj Crvene zvezde i Napretka iz Kruševca, na koji navijače pozivaju čak i fudbaleri predstavnika Srbije u Ligi šampiona.

Šestorica prvotimaca iz ekipe Vladana Milojevića uputili su i zvaničan poziv navijačima da dođu na stadion kako bi obeležili rođendan stadiona, ispratili Boru Đorđevića u legendu i najavili debitantski meč u novom formatu Lige šampioan - u četvrtak, na istom mestu, gostuje Benfika. Kako se može čuti, Zvezda očekuje preko 25.000 navijača protiv Kruševljana!

"Crvena zvezda će sutra od 20 časova ugostiti ekipu Napretka u okviru osmog kola Superlige Srbije, a igrači i navijači će zajedno proslaviti 61. rođendan naše kuće - stadiona 'Rajko Mitić'. Kapije Marakane će biti otvorene za sve navijače, što će biti idealna prilika da zvezdaši premaše prošlosezonski broj gledalaca koji je iznosio 23 hiljade. Pored rođendanske žurke, zaljubljenici u crveno-bele boje će imati mogućnost da pozdrave učesnike Lige šampiona, kao i nova pojačanja Radonjića, Silasa i Krunića, koji će imati priliku da upišu nastupe. Takođe, na meču protiv ekipe iz Kruševca ćemo se oprostiti od velikog Bore Đorđevića. Utakmica će početi minutom ćutanja, te ćemo i na taj način odati počast autoru brojnih Zvezdinih pesama, koje će se zauvek sa ponosom pevati na mečevima našeg voljenog kluba. Naši momci vas pozivaju da dođete i očekuju snagu zvezdaša da ih nosi. Vidimo se sutra!", navodi se uz objavi Crvene zvezde.

U snimanju pozivnice navijačima učestvovali su Mirko Ivanić, Uroš Spajić, Timi Maks Elšnik, Nemanja Radonjić, Vanja Drkušić i Ivan Ilić, a svaki od njih pokušao je da utiče na navijače da dođu i ispune tribine stadiona za meč protiv Napretka. Pogledajte najavu meča protiv Kruševljana igrača Crvene zvezde:

Podsećamo, navijači Zvezde obeležiće 61. rođendan stadiona na utakmici protiv Napretka iz Kruševca. Takođe, biće ovo prilika da se publika oprosti od legendarnog rokera Bore Đorđevića, ali i da upozna nova pojačanja tima - Nemanju Radonjića, Radeta Krunića i Silasa. Za Vladana Milojevića ovo će biti poslednja provera pred Benfiku.

Bonus video:

Kurir Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode