Slušaj vest

Crvena zvezda je na početku letnjeg prelaznog roka dovela Pumu Rodrigeza za oko dva miliona evra, međutim vrlo brzo je shvatila da joj je potreban bolji fudbaler na mestu krila. Tako su u međuvremenu stigli Milson, Nemanja Radonjić i Silas, što je fudbaleru iz Paname na neki način "zatvorilo" vrata prvog tima.

S obzirom da je jasno da će njegova minutaža biti smanjena, Zvezda je počela da mu traži novi klub - kao što je to bio slučaj i sa Nemanjom Stojićem koji je posle nekoliko nedelja otišao u Makabi. Međutim, pregovori oko odlaska Pume Rodrigeza u Meksiko su za sada zapeli. Leon nije uspeo da se dogovori oko obeštećenja, Klub Amerika se navodno povukao iz pregovora, ali i dalje postoji mogućnost da dođe do preokreta.

Zvezdu je napustio i Nikola Knežević (OFK Beograd), dok na pozajmice odlaze Vladimir Lučić (IMT) i Andrej Đurić (Novi Pazar). Poslednjeg dana prelaznog roka u Srbiji očekuje se još odlazaka iz Zvezde pošto je još nekoliko igrača višak.

"Generalni direktor Leona nas je obavestio da se dolazak Pume zakomplikovao i mada Pačuka i dalje radi na tome da obezbedi njegov transfer - Leon neće biti njegova destinacija. Igračev odnos sa Crvenom zvezdom je zahladneo, sve strane traže najbolje rešenje", izjavio je selektor Paname Tomas Kristijansen za ESPN.

"Baš danas, pre tri sata, razgovarao sam sa njim o situaciji. Takođe i o mogućem interesovanju drugog tima, ali mislim da će sve proći kako treba i da ćemo za par dana čuti vesti", optimista je Kristijansen.

Podsetimo, Puma je odigrao šest mečeva za Zvezdu ove sezone i zabeležio je gol i dve asistencije, pa iako se ne radi o tako lošem učinku - jednostavno nije imao sreće jer su se na "Marakani" odlučili za druga rešenja na krilnim pozicijama. Zato je Puma preko noći postao višak.

BONUS VIDEO:

Kurir Marakana grmi pred meč Zvezda - Bode