Slušaj vest

Crvena zvezda će igrati sa Benfikom u prvom kolu Lige šampiona ove sezone, ali pre meča koji se igra od 18:45 na stadionu "Rajko Mitić" odigraće se meč omladinskih timova u juniorskom takmičenju. Od 13 časova će se na terenu iza južne tribine najvećeg srpskog stadiona odigrati ovaj susret. 

Šef struke mladog tima Crvene zvezde Nenad Milijaš imaće ozbiljna pojačanja za ovaj meč jer će se nekoliko igrača iz seniorskog tima priključiti njegovoj selekciji. Prvotimci koji kod Vladana Milojevića nisu uspeli da se nametnu sada će kroz omladinsku Ligu šampiona skupljati minute.

Svakako najveće ime među pridošlicama biće skupo plaćeni napadač Uroš Sremčević. On je tokom ove sezone igrao i za Grafičar jer je trenutno treći špic iza Bruna Duartea i Šerifa Endijaea, a po krilima će Benfiku napasti pojačanje iz Vojvodine Lazar Jovanović i Jovan Šljivić. U sastavu je i mladi Andrija Maksimović koji je takođe ove sezone minute skupljao u Grafičaru. Tu će kao defanzivac biti i Veljko Milosavljević, koji je prošao kompletne pripreme sa prvim timom. Mladi štoper je dobijao i seniorske minute u dresu Crvene zvezde, ali u ovakvoj konkurenciji i dalje nema šanse pa će se uigravati kod Milijaša. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Kurir Nenad Milijaš na proslavi rođenja ćerke Kaće Grujić i Marka Gobeljić