Slušaj vest

Crvena zvezda odigrala je odlično drugo poluvreme, napala Benfiku, jurila rezultat, ali nije uspela da nadoknadi dva gola zaostatka iz prvog dela. Na kraju je izgubila na Marakani sa 2:1. Skoro svi u redovima crveno-belih rekli su isto, da su previše jeftino primili dva gola. Prvi posle serije grešaka, drugi iz slobodnog udarca.

Zna to i trener Vladan Milojević. "Rešila su dva gola koja ne smete da primate na ovom nivou. Nije lako vratiti se. Drugačije je kada imate 0:0 i kada imate 0:2. Reakcija je bila dobra, nastavili smo da igramo kako smo želeli. Odigrali smo dobro protiv dobre ekipe. Koštala su nas dva jeftina gola. Baš jeftina. Ne sme ni na treningu da se prime ovakvi golovi, kamoli na ovakvom nivou. Fudbal je igra grešaka, idemo dalje. To je to", rekao je Milojević za "Arenu sport".

Upitan je za povredu Mimovića koji je završio meč u prvom poluvremenu i zbog čega u igru nije ulazio Radonjić. "Ne znam kakva je povreda Mimovića, imali smo iznuđenu izmenu, nismo to očekivali. Imamo mnogo rovitih igrača, nisu bili spremni ni Radonjić ni Drkušić koji je imao malo istegnuće. Nismo hteli da rizikujemo. Morali smo da pretumbavamo. Nije to imalo toliki uticaj na igru. Ne znam šta se događa, radiće se magnetna rezonanca."

MN Press Zvezda - Benfika

Sledi derbi sa Partizanom. "Svaka utakmica je bitna, treba da se odmorimo, imaćemo trening, spremićemo se, idemo dalje", zaključio je Milojević.

MN Press crvena zvezda benfika

 BONUS VIDEO:

Kurir Atmosfera na Marakani uoči meca