Slušaj vest

Milan je rutinski savladao Leće 3:0 golovima Alvara Morate, Tea Ernandeza i Kristijana Pulišića u prvom poluvremenu, a ovaj meč je ponudio i neku nadu da će u budućnosti kod novog trenera Paula Fonseke biti mesta i za Luku Jovića. Srpski napadač je zamenio Tamija Abrahama u 76. minutu, a Fonseka je zaigrao sa dva špica. 

Ipak, pored golova i crvenog kartona na kraju meča za igrače Milana, najveća tema je Alvaro Morata. Kapiten selekcije Španije odigrao je ceo meč, dao je gol, ali je šokirao pojavom na terenu. On se ošišao skoro "na nulu" i teško ga je bilo prepoznati! 

Morata je godinama imao prepoznatljiv imidž i frizuru. a sada je bivši igrač Real Madrida, Juventusa, Čelsija i Atletika odlučio da napravi veliku promenu. Kada je stigao na meč i skinuo kapu, svi su bili u čudu. Pogledajte kako sada izgleda Alvaro Morata: 

Mnogi smatraju da je razlog ovome raskid sa dugogodišnjom suprugom Alis Kampeljo. Oni su se u avgustu razveli i vest je dospela u javnost kada je Morata došao sa Evropskog prvenstva gde je kao kapiten Španije postao prvak Evrope. Imaju četvoro dece, a za sada se ne zna šta je razlog raskida.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Milutin Vujičić Luka Jović prvi na treningu, Piksi daje savete Samardžiću