Slušaj vest

Kada se prođe nekoliko na kojima se u blizini stadiona prodaju navijački rekviziti, stiže se i do zvanične klupske prodavnice. Tamo nema podela, izmešane su plava i crvena, uz crnu koja dominira na grbovima oba velikana iz Milana.

Odmah na ulasku u prodavnicu primećuje se šal posvećen utakmici Intera i Crvene zvezde. Košta 20 evra i nekome će biti uspomena na okršaj dva nekadašnja šampiona Evrope u drugom kolu ovosezonskog takmičenja.

Prodavnica je izuzetno dobro opremljena, od sitnica i suvenira pa do skupocenih dresova oba tima. Sve tri garniture i jednih i drugih podjednako su zastupljene, ali... Po različitim cenama! Milanovi dresovi nešto su jeftiniji, verovatno jer je Inter aktuelni šampion države i trenutno nešto popularniji u svetskim okvirima.

MONDO/Dušan Ninković Fan shop Intera i Milana

Običan dres Milana košta 95 evra, dok je Interov nekoliko evra skuplji. Međutim, problem nastaje ako želite da kupite igračku verziju dresa umesto navijačke kopije. Kada na nju dodate prezime i broj omiljenog igrača, pa i ambleme takmičenja, cena naraste čak do 184 evra. Prevedeno na srpski, preko 22.000 dinara!

Ovog puta zadovoljili smo se jeftinijim uspomenama iz Milana, ne moramo kroz Beograd prošetati dres Lautara Martineza ili Nikole Barele. Možda bismo Luke Jovića, ali Milan je izostavio da ga izloži pored desetak drugih igrača.

BONUS VIDEO:

MONDO Igrači Crvene zvezde u Milanu