Slušaj vest

Kako je počelo veče u Ligi šampiona, možemo se i u meču Crvene zvezde i Intera nadati nekom iznenađenju! Na oba meča u prvom terminu videli smo dva neočekivana rezultata. U Nemačkoj Štutgart je bio favorit, ali nije pobedio jer je Sparta uspela da "otme" bod. Povele su "švabe" odmah na startu golom Milioa na asistenciju Mitelštada u sedmom minutu, ali kada je Karinen pogodio u 32. minutu to je bilo to.

Još veće je iznenađenje ono što se desilo u Austriji! Salcburg je dočekao Brest, a red bulov projekat je ponižen! Pobedili su Francuzi sa 4:0, a nije tako delovalo na startu. Poništen je pogodak Samsona Baidua u 11. minutu, a onda je Salcburg stao. Sima je doneo 1:0 u 24. minutu, a onda je u drugom delu potpuno slomljen rival. Utakmica je delovala izjednačeno, a onda je od 66. do 75. minuta viđen potop. Prvo je Kamara pogodio u 66. zatim Sima opet u 71. i Pereira Lage je dao gol za konačnih 4:0 što je do kraja zadržano.

Brest je ovom pobedom posle dva kola zaseo na prvo mesto u Ligi šampiona! Iako mnogi ni ne znaju da oni igraju u eliti u prva dva meča su upisali dve pobede i gol razliku 6:1. Osim ove ubedljive pobede nad Salcburgom pobedili su i Šturm iz Graca 2:1 u prvom kolu na svom terenu. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO Crvena zvezda se zagreva u Milanu