Slušaj vest

Sportski direktor Partizana Zoran Savić oglasio se danas na društvenim mrežama "šifrovanom" porukom koja je izazvala veliku pažnju navijača. U toj poruci navodi se sledeće: "Kada se klovn useli na dvor, ne postaje kralj. Dvor postaje cirkus", piše u objavi objavljenoj na engleskom jeziku.

Iako Savić nigde nije naznačio kome je poruka upućena, navijači spekulišu - posebno nakon obraćanja predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića - da je u vezi sa izborom novog predsednika Košarkaškog saveza Srbije Nebojše Čovića.

Danas je Čović postao prvi čovek KSS, a prethodno je kao predsednik Crvene zvezde bio u sukobu sa Savićem i Mijailovićem. Ipak, s obzirom na to da u objavi nije jasno označio da misli na Čovićev izbor na mesto predsednika KSS, najbolje je sačekati pojašnjenje.


Podsetimo, Ostoja Mijailović se takođe oglasio i izrazio nezadovoljstvo izborom Čovića na mesto predsednika KSS: "KK Partizan nije podržao kandidaturu novoizabranog predsednika KSS, niti smatra da je on dobar izbor za srpsku košarku. Bez želje da komentarišem ko je kako i zbog čega glasao, moram da napomenem kako 28 od 30 prisutnih delegata (ili prethodna podrška 30 od 33) nije jednoglasno i da je takva definicija jeftin i nepotreban pokušaj obmane. Smatram da predsednik nacionalnog saveza treba da bude ugledan, pošten i sposoban čovek, a da je ovakvim izborom degradiran i postiđen svaki čovek koji je na bilo koji način uključen u našu košarku", napisao je na Tviteru Ostoja Mijailović.

BONUS VIDEO:

MONDO/Dušan Ninković Nebojša Čović