Slušaj vest

Napadač Milana Alvaro Morata iznenada je došao u situaciju da mora da se odseli iz Korbete, naselja u Italiji u blizini Milana. On se ovog leta tek skućio sa porodicom na lokaciji savršenoj za igrača roso-nera, jer je udaljena samo 25 minuta vožnje od stadiona San Siro i nadomak je autoputa koji vodi ka "Milanelu", trening centru slavnog kluba. Ipak, već se pakuje i menja kuću, zbog krajnje neočekivanog razloga.

Čim se uselio, lokalni čelnik Marko Balarini se na društvenim mrežama pohvalio da je Morata postao novi sugrađanin žitelja Korbete. "Šampion je naš novi građanin. Idemo! Napadač Milana završava papirologiju za selidbu u svoj novi (predivni) dom u našem gradu. Veliki sam navijač Intera, ali sam veoma srećan zato što ćemo dočekati Alvara Moratu u našu veliku porodicu u Korbeti".

alvaro morata
Instagram/alvaromorata 

Kada je video tu objavu, Morata je pobesneo i sa najbližima odlučio da se odseli jer mu je ugrožena bezbednost otkrivanjem lokacije na kojoj stanuje.

"Poštovani gospodine, prekršili ste moju privatnost. Srećom, ne posedujem nikakve vredne nepokretnosti, moje jedino blago su moja deca, čija je bezbednost sada ugrožena. Mislio sam da bi Korbeta mogla da mi garantuje određenu privatnost, a umesto toga došao sam u situaciju da odmah moram da se iselim, zahvaljujući vašoj nesposobnosti da koristite društvene mreže i da zaštitite svoje građane", objavio je Morata.

Na to mu je Balarini odgovorio kratkom porukom, slikom na Instagramu u bojama Intera i jednom rečju: "Ćao".

Gradonačelnik proziva Moratu
Instagram/marcoballarinisindaco