Slušaj vest

Fudbalski reprezentativac Grčke Džordž Boldok (31) pronađen je mrtav u luksuznoj vili u GIlfadi. Sve je alarmirala Boldokova supruga koja je satima pokušavala da ga dobije na telefon, a kada joj se nije javio - kontaktirala je vlasnika vile. Kada je došao, imao je šta da vidi pošto je Boldokovo telo ležalo na dnu bazena.

Hitna pomoć je na licu mesta konstatovala smrt, a prema prvim informacijama Boldok je najmanje pet sati bio mrtav pre nego što su ga pronašli. Na njegovom telu nije bilo vidljivih tragova nasilja, ali za zvaničnu potvrdu čekala se autopsija. Kako pišu mediji u Grčkoj, autopsijom je isključena bilo kakva "kriminalna aktivnost" jer zaista na njegovom telu nije bilo bilo kakvih povreda i uzrok smrti je davljenje.

U tu verziju događaja sumnjali su od početka, s tim da ostaje misterija poluprazne flaše votke kraj bazena, kao i spekulacija da je neko sa njim bio na bazenu. Za to se čeka toksikološki nalaz, dok će policija pregledati i snimke nadzorne kamere.

George Baldock
Youtube/ Sheffield United FC 

Džordž Boldok je inače desni bek reprezentacije Grčke, za koju nastupa od 2022. godine. Propustio je ovo okupljanje kod Ivana Jovanovića zbog manje povrede, a informacija je njegove saigrače dočekala u kampu državnog tima gde se spremaju za mečeve Lige nacija. Njemu u čast, nosiće crni flor na rukavima tokom predstojećih utakmica, što će biti slučaj i sa fudbalerima njegovog kluba Panatinaikosa.

U grčkom timu bio saigrač srpskih fudbalera Filipa Mladenovića, Nemanje Maksimovića i Filipa Đuričića, a ove sezone su ih pored obaveza u grčkom šampionatu gde su ozbiljni kandidati za titulu čekali izazovi i u Konferencijskoj ligi. Inače, rođen je u Birmingemu.

George Baldock
Youtube/ Sheffield United FC 

Na osnovu svoje bake koja je Grkinja - dobio je mogućnost da igra za "helene". Imao je 12 nastupa za reprezentaciju Grčke. Tokom karijere najdublji trag ostavio je u Šefild junajtedu.

BONUS VIDEO:

MONDO Sahrana Dejana Milojevića