Slušaj vest

Aleksandar Mitrović dao je gol za vođstvo Srbije 2:0 u meču protiv Švajcarske u Leskovcu! Svoj 58. gol u dresu reprezentacije na 95. nastupu postigao je tako što je prihvatio loptu na levoj strani terena, sa njom utrčao u kazneni prostor, "lomio" protivnika i poslao loptu tamo gde golman Gregor Kobel nije imao šanse - ni da je vidi, ni da je stigne.

Pogledajte taj gol, posle kojeg je ceo stadion u Leskovcu ustao!

Veliki je dug večerašnjeg rivala "orlova" prema Srbiji, ali i prema Mitroviću! Bio je u timu i na terenu u oba poraza od Švajcaraca na Mundijalima u Rusiji i Kataru, bili smo pokradeni kada Feliks Brih nije dosudio penal na njemu u Rusiji, gledao je i teško podnosio kako Granit Džaka i Đerdan Šaćiri slave golove i pobede provocirajući naše navijače, igrače, noseći slučajno dres baš sa prezimenom teroriste "Jašarija", jer im se tako preziva saigrač...

Sve to je delimično naplatio ovim golom, a moglo bi da bude mnogo potpunije ako Srbija do kraja meča ne ispusti vođstvo i ostvari jako važnu pobedu u Ligi nacija, kojom bi na pola grupne faze, posle tri kola, odmakla četiri boda Švajcarskoj - direktnom konkurentu u borbi za treće mesto.