Slušaj vest

Švedski mediji objavili su početkom ove nedelje da je francuski fudbaler Kilijan Mbape optužen za silovanje u jednom luksuznom hotelu u Stokholmu. Nije trebalo Mbapeu dugo da demantuje vest i objasni da je sve izmišljeno, odmah su njegovi advokati pretili tužbama za klevetu, ali nešto se definitivno događa.

Poslednje informacije iz Švedske govore da je Mbape zaista otišao u Stokholm zbog provoda, zbog toga je "odjavio" čak i svoju reprezentaciju, a tamo je za razvratne žurke zadužio svog prijatelja fudbalera Nordija Mukijelea. Zajedno su bili u Pari Sen Žermenu i nastavili su da se druže i kada su im se putevi razdvojili, pa su prvo uživali u jedno restoranu u Stokholmu, a onda i u noćnom klubu gde je organizovana "intimna žurka" za tridesetak osoba.

Nezvanične informacije govore da je za žurku sa devojkama bio zadužen bivši maneken koga predstavljaju kao Marko D. Nije poznato da li je poreklom sa Balkana, zna se samo da ima tridesetak godina i da su mu specijalnost žurke za VIP goste, koje se odigravaju daleko od očiju javnosti, u strogoj tajnosti.

Kilijan Mbape
Lars Höglund / Shutterstock Editorial / Profimedia 

Šta se desilo na žurki, nije još potpuno jasno. Mediji su spekulisali da je jedna devojka prijavila Mbapea za silovanje, odmah je to demantovao i uzvratio "kontru tužbama za klevetu", dok je isto tako Real Madrid počeo da ga povlači iz kampanja za koje je već bio uveliko fotografisan. Za sada veruju svom igraču i sumnjaju da mu je sve namešteno. Takođe, "Parizijen" prenosi da je Mbape pokazao poruke koje mu je slala devojka sa kojom je imao odnose, čime želi da potvrdi da je nije prisilio.

Videćemo u kom će se pravcu kretati istraga i da li će Mbapeova karijera zbog toga patiti, ali ovo inače nije prvi put da je zbog "perverznih žurki" u centru pažnje. Isti slučaj desilo se i 2018. godine u Torinu, ali tada nije bilo nikakvih optužbi.

BONUS VIDEO:

Instagram/Real Madrid Kilijan Mbape poruka na srpskom