Slušaj vest

Na meču Crvene zvezde i Radničkog iz Niša ispisana je istorija! Domaći tim je trijumfovao sa 5:1, a sa klupe je umesto Bruna Duartea ušao Aleksandar Katai i postigao dva pogotka u 58. i 60. minutu. Sa tim golovima je dostigao Darka Pančeva na sedmom mestu večne liste strelaca kluba, a sa 104 gola u Superligi Srbije prestigao je Milana Bojovića i postao najbolji strelac naše lige otkako je Srbija samostalna. 

"Magiko" je u dresu Zvezde dao 116 golova, a nakon dostizanja velikog Pančeva i prestizanja Milana Bojovića na prvom mestu večne liste strelaca u Superligi trener crveno-belih Vladan Milojević je najavio da će još dugo računati na nekadašnjeg reprezentativca Srbije. 

"Nešto fantastično, ja bih česitrtao Saletu, veliki profesionalac. Mnogo znači Crvenoj zvezdi, samo tako nek nastavi, ima Sale još šta da pruži, neće se ovde zaustaviti. Luka Ilić je jedan plemenit, pravi igrač. Naše dete, apsolutno zaslućženo je ovo, svojim igrama,. Mislim da je utakmica bila sadržajna. Idemo dalje, dosta reprezentativaca nam se priključilo posle pauze, a hteli smo i neke igrače da odmorimo", rekao je posle meča Milojević. 

Nakon utakmice se kratko oglasio i šef struke Radničkog Nikola Drinčić. "Kao prvo čestitao bih Crvenoj zvezdi. Što se nas tiče gledali smo u ovom trenutku gde smo i šta smo. Nastavićemo da radimo. Posle ovakvog rezultata teško je nešto i pričati", naglasio je on. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Arena Sport Gol Aleksandar Katai