Slušaj vest

Vojvodina je igrala nerešeno protiv Jedinstva na Ubu (1:1), u prvom meču pod vođstvom Nenada Lalatovića, svog novog-starog trenera. Domaćin, klub Nemanje Matića, vodio je od 28. minuta golom iskusnog Darka Jevtića (31) posle velike greške gostiju na sredini terena. Ušao je sa poklonjenom loptom iskusni napadač u kazneni prostor, predriblao čuvara i sjajno pogodio za 1:0.

Novosađani su u završnici uspeli da spreče poraz golom mladog napadača Marka Veličkovića (20), koji je šutnuo "drop-kikom" na ivici kaznenog prostora za konačnih 1:1. U preostalom vremenu je Vojvodina imala i zicer za 1:2, u kojem je Jusuf Bamidele promašio ceo gol.

Posle meča, dok se spremao da da izjavu za TV Arena sport, Lalatović je bio žestoko vređan sa tribina. "Dođi, dođi..." , uzvratio je dok se kamere nisu uključile, a onda je govorio uz glasne uvrede.

"Da skratim, ne mogu da slušam ove dripce ovde. Čestitam i jednoj i drugoj ekipi danas na prikazanoj igri, mislim da smo sabi sebi dali prvi gol. U drugom poluvremenu smo u poslednjih 20 minuta pokazali Vojvodinu kakvu želim. Imali smo Dela stopostotnu šansu da preokrenemo, nismo uspeli i mislim na kraju da je na kraju zaslužen rezultat 1:1".

Miloš Obradović, trener Jedinstva, žalio je za velikim skalpom.

"Učimo iz utakmice u utakmicu, sve smo boljji, napredujemo i bićemo sve bolji. Žao mi je, mislim da nije za čestitanje i da je malo falilo sreće da danas osvojimo tri boda".

Vojvodina posle ovog meča ulazi u seriju mečeva protiv jačih rivala u Superligi. U narednom kolu igraće protiv OFK Beograda kod kuće, potom će gostovati Crvenoj zvezdi, a onda će pred novembarsku pauzu u Novom Sadu igrati protiv Lalatovićevog doskorašnjeg kluba, hita Superlige, Mladosti iz Lučana.

Bonus video:

Instagram/fcspartaksubotica Lalatović i fudbaleri Spartaka slave pobedu u Novom Pazaru