Slušaj vest

Mladost iz Lučana pobedila je Železničar u Pančevu 2:1, čime se brzo oporavila od poraza u meču protiv Partizana na svom terenu u prošlom kolu. Šestom pobedom u sedam mečeva pod vođstvom trenera Nenada Lalatovića, tim iz Dragačeva pokazao je da je hit Superlige i da će ga biti veoma teško zaustaviti.

U Pančevu su Lučanci veoma rano golom "otvorili" utakmicu, udarcem Aleksandra Pejovića iz penala u 3. minutu. Poznato je da je Mladosti veoma teško dati gol kada pobede i tim Marka Savića je to veoma dobro znao i osetio na svojoj koži. Ipak, nesuđeni napadač Partizana Lazar Romanić golom u 39. minutu "zakuvao" je meč i izjednačio na 1:1, ali to nije bilo dovoljno da domaćin osvoji bar bod.
Aleksandar Varjačić je u 58. minutu na Pejovićevu asistenciju pogodio za još jedno vođstvo Mladosti i za još jednu pobedu Lučanaca. Posle nje, Nenad Lalatović je blistao od zadovoljstva.

"Najbolja utakmica i igra moje ekipe od kada sam došao. Sedam utakmica i šest pobeda, ovo su stvarno nestvarni rezultati kakve postižemo, to ništa nije do mene, već do mojih igrača. Zadovoljan sam kako smo pristupili igri, utakmici. Imali smo protiv sebe igrače koji su igrali u Ligi šampiona, sa dobrim timom, trenerom, ali danas smo bili bolji protivnik i zasluženo smo pobedili", kazao je on, misleći na trio bivših igrača Zvezde među domaćima, Popovića, Milunovića i Bena.

Pogledajte kako Lučani stoje na tabeli pod Lalatovićem:



Standings provided by Sofascore