Slušaj vest

Iako zdrav i spreman, srpski napadač Luka Jović nije u subotu bio ni na klupi Milana u pobedi protiv Udineza kod kuće, 1:0. Uveliko "precrtani" centarfor, koji standardno igra u reprezetnaciji, nije imao mesto ni među rezervama, dok se na terenu standardni centarfor roso-nera Tami Abraham žestoko brukao.

Pogledajte promašaj Engleza koji prema transfermarktu vredi 30 miliona evra i koji je došao u tim iz Rome i odmah dobio mesto ispred Jovića.

Strelac jedinog gola na utakmici bio je krilni napadač Milana Samuel Čukvuedze, a za razliku od Jovića, u timu roso-nera bilo je mesta za Strahinju Pavlovića. Srpski reprezentativac koji je protiv Švajcarske u Leskovcu prošle nedelje odigrao sjajan meč dobio je na San Siru šansu od prvog minuta kod trenera Paula Fonseke.

Pavlović je došao u Milan ovog leta iz Red Bul Salcburga, bio je strelac na Olimpiku u derbiju protiv Lacija, ali je potom izgubio mesto u timu i nije ga bilo u planovima Fonseke. Ipak, u meču protiv Udinezea igrao je od početka do kraja, njegov tim je sačuvao mrežu i to može sam da hrabri kada je u pitanju njegova minutaža.

Luka Jović
www.imagephotoagency.it / imago sportfotodienst / Profimedia 

Sa druge strane, po Luku Jovića stvari stoje daleko lošije u klubu za koji igra od leta 2023, kada je stigao bez obeštećenja iz Fiorentine.

Instagram/sofijamilo OD ODOGA VAM NEĆE BITI DOBRO: Sofija Milošević u crnoj haljini pokazala BUJNI DEKOLTE (VIDEO)