Slušaj vest

U nedelju u večernjim časovima izbio je veliki sukob navijača na Španskom trgu u Mostaru, najverovatnije oko grafita. Prema za sada nepotvrđenim informacijama sukobili su se najvatreniji navijači Veleža i Zrinjskog, odnosno Red Army i Ultrasi, mnogi od njih povređeni su u neredima.

Prema informacijama Ministarstva unutrašnjih poslova, niko nije životno ugrožen, ali su mnogi od njih smešteni u mostarske bolnice. "U 20 sati i 25 minuta došlo je do narušavanja javnog reda i mira. Pojedinci iz navijačkih grupa su se navodno sukobili oko grafita. Policija trenutno vlada situacijom", rekao je za portal "Bljesak" portparol MUP-a HNŽ Ljudevit Marić uz informaciju da na ovoj lokaciji postoji video nadzor i da je u toku istraga kako bi se što skorije priveli počinitelji.

Na društvenim mrežama pojavila se informacija da su navijači koristili palice, kaiševe, štangle i pirotehniku u sukobima, kao i da je oko 300 njih učestvovalo u sukobima. Pogledajte snimke koji govore o velikom sukobu na ulicama:


BONUS VIDEO:

Instagram Jezivo! Albanski huligani pozivaju na ubijanje Srba i skandiraju "UČK" Zaprepašćujući snimak iz Tirane, na koji UEFA ćuti