Slušaj vest

Dilema oko toga ko trenutno igra najbolji fudbal na svetu ne bi smela da postoji. To je Barselona koja je večeras "petardirala" i Sevilju i nastavila svoju maestralnu seriju u La Ligi gde ima devet pobeda iz deset utakmica. Večeras na "Olimpijskom stadionu" u Barseloni slavili su 5:1 (3:0) i gosti iz Sevilje mogu samo da budu srećni što nisu gore prošli.

Robert Levandovski je postigao još dva gola, u 24. i 39. minutu, dok se u prvom delu upisao i Pedri pogodivši u 28. na asistenciju Lamina Jamala. U nastavku susreta, trener Flik je imao prostora i da isproba igrače koji imaju manju minutažu tako da je na teren poslao i Pabla Torea koji mu je vratio sa dva pogotka - u 82. i 88. minutu. S druge strane Sevilji je utešni pogodak postigao Idumbo, u 87. minutu.

Dobra vest za Barselonu je i da se posle godinu dana vratio Gavi u tim i nema sumnje da će biti veliko pojačanje u nastavku sezone, ali će istovremeno Flik imati i problem sve da uklopi. Ali, sezona je duga i već naredne nedelje Barselonu čeka meč i sa Bajernom i sa Real Madridom.

Inače, Gudelj je kao kapiten odigrao čitav meč za Sevilju i već sada je jasno da će se klub iz Andaluzije teško boriti i za mesto u Konferencijskoj ligi, dok Barselona hita ka titulu i ima 27 bodova u deset kola. Uz to, dali su čak 33 gola...



Standings provided by Sofascore

BONUS VIDEO:

TikTok/adibebanic Cene Barselona