Slušaj vest

Skandal u Bosni i Hercegovini! utakmica deetog kola Druge lige Federacije Bosne i Hercegovine grupe Jug između HNK Kruševa i UŠS Fortune nije odugrana zbog napada na gostujuće igrače. Fortuna se oglasila saopštenjem za javnost, a klub iz Mostara je otkrio kroz šta su morali da prođu. 

Iz domaćeg kluba je oštro osuđen incident, ali se HNK Kruševo ogradilo od napada na svoje sportske rivale. Policija je otvorila istragu koja je i dalje u toku, a saopštenje Fortune prenosimo u celosti. 

"Pet do šest osoba, koji su nosili palice (kostolomce), ušli su u svlačionicu i naneli teže povrede jednom igraču Fortune. UŠS "Fortuna" Mostar najoštrije osuđuje huligansko ponašanje i poziva nadležne organe da preduzmu sve potrebne mere i nađu trajno rešenje za ovakve postupke, a ne da dopuste eskaliranje kakvo se dogodilo večeras. Huligani ne trebaju slobodno šetati po gradu, a kamoli po sportskim terenima", navodi se u njihovom saopštenju.

U Mostaru ovih dana problema ne nedostaje. U nedelju je u večernjim satima izbio veliki sukob navijača na "Španskom trgu", najverovatnije zbog grafita. Navijači Veleža i Zrinjskog su se sukobili, a navodno je čak 300 navijača učestvovalo u sukobima. 

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

Instagram Jezivo! Albanski huligani pozivaju na ubijanje Srba i skandiraju "UČK" Zaprepašćujući snimak iz Tirane, na koji UEFA ćuti