Slušaj vest

Crvena zvezda igra sa Monakom u trećem kolu Lige šampiona, a njen riva Monako je u prethodnom kolu remizirao sa Dinamom iz Zagreba. Jedva je ekipa Adija Hitera uzela bod, a na konferenciji na medije austrijski stručnjak je istakao da smatra da je srpski šampion jači tim od "modrih". Sa tim se u studiju "Arene sport" složio i Ranko Stojić. 

"Pa slažem se, bolji je tim, bolje je izbalansiran. Inače kad smo pomenuli Dinamo, oni su iza Crvene zvezde. Oni su na 28. mestu, po godinama starosti što znači da su i oni promenili svoju politiku. Ali naša tema nije Dinamo, naša tema je večeras Crvena zvezda i dobra igra Crvene zvzde. Važno je reći da Adi Hiter voli da transformiše sistem, da odmara igrače, pravi kombinacije, a međutim večeras je izveo najbolji tim: To je znak da respektuje Crvenu zvezdu. Svi se nadamo sa razlogom i ubeđen sam da je tako. Vrlo ozbiljno su shvatili utakmicu, biće ovo zahtevan meč. Očekujem stvarno da Crvena zvezda napravi u odnosu na Benfiku i Inter jedan iskorak i da napravi dobar rezutlat", rekao je nekadašnji fudbalski menadžer i funkcioner. 

Monako je sa Dinamom odigrao 2:2, a bod je "oteo" Zakarija koji je postigao pogodak sa penala u 90. minutu. Posle te utakmice on je istakao da su fudbaleri poput Maksimovića ili Silasa sjajni i prave razliku

"Teško je porediti ovaj tim sa Dinamom. Mislim da ima više kvaliteta. Ima veoma interesantne igrače u timu, poput Silasa, koji je nekoliko sezona igrao za Štutgart, ili kao što je Maksimović, mladi igrač iz omladinske škole. On se već razvija na visokom nivou", rekao je Hiter.

(MONDO, N.L.)

BONUS VIDEO: 

MONDO/Dušan Ninković Stadion Monaka