Slušaj vest

Barselona je pregazila Bajern 4:1 (3:0) u Ligi šampiona, uoči gostovanja Crvenoj zvezdi na "Marakani", 6. novembra. Het-trikom Rafinje, uz jedan pogodak Roberta Levandovskog, tim Hansija Flika razbio je Bavarce, koji su uspeli samo da izjednače na 1:1 u 18. minutu, golom Harija Kejna.

Ipak, vođstvo koje je Rafinja doneo u 1. minutu, Levandovski je vratio u 36. minutu i ponovo je Rafinja pred poluvreme golom potvrdio da će svi bodovi ostati na "Monžuiku", privremenom domu Katalonaca. Pogledajte kako igra moćna Barselona:

Barselona je tako uhvatila dodatno snažan zalet uoči važnih utakmica - "El Klasika" protiv Reala u Madridu 26. oktobra i gradskog derbija protiv Espanjola, 3. novembra. Tri dana kasnije, moćna Barselona igraće protiv Zvezde u Beogradu.

Katalonci su počeli učešće u Ligi šampiona porazom protiv Monaka, posle kojeg su kod kuće pregazili i Jang Bojs (5:0). A uoči gostovanja Zvezdi deluje zaista furiozno, jer je i u prošlom kolu Primere pobedila Sevilju 5:1. U poslednja četiri meča u oba takmičenja Barsa ima četiri trijumfa i gol-razliku 17:2.

Barselona: Injaki Pena - Injigo Martinez, Kunde, Balde, Kubarsi, Pedri, Kasado, Lopez, Levandovski, Rafinja, Jamal. Igrali su i De Jong, Olmo, Viktor, Gavi, Fati.



Standings provided by Sofascore