Slušaj vest

Najbolji košarkaš svih vremena Majkl Džordan retko se pojavljuje u javnosti, a pomalo neočekivano primećen je večeras na meču Lige šampiona. Od svih utakmica, Džordan je odabrao da gleda susret Monaka i Barselone, najverovatnije zbog toga što je bio gost na Azurnoj obali, gde često dolazi u letnjim mesecima.

Džordan je iskoristio priliku da "skokne" do stadiona "Luj II" i imao je tamo šta da vidi, pošto su Monako i Barselona priredili vrlo dobru zabavu. Na kraju, Monako je slavio 2:1 golovima Akilučea i Ilenikene, dok je Jamal postigao gol za Barsu.

Interesantno je da je još od 11. minuta Barselona igrala sa igračem manje zbog direktnog crvenog kartona koji je dobio Erik Garsija i to je definitivno uticalo da tim Hansija Flika bude ranjiviji. Naredio je Nemac da i dalje napadaju Monako, da probaju da dođu do pobede, a na kraju ih je to koštalo i poraza, i to pred očima Majkla Džordana za koga verujemo da je u ovoj utakmici navijao upravo za Katalonce. Pogledajte fotografije sa meča:

Frederic DIDES/PANORAMIC / imago sportfotodienst / Profimedia, MIGUEL MEDINA / AFP / Profimedia Majkl Džordan na Monako - Barselona

Podsetimo, Monako i Barselona su inače rivali Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona ove sezone. Nakon poraza od Benfike, Zvezda će šansu protiv Monaka tražiti 22. oktobra u gostima, a 6. novembra s Barselonom u Beogradu.

MN Press crvena zvezda benfika

BONUS VIDEO:

Kurir Glazer posle poraza od Benfike