Slušaj vest

Omri Glazer ne brani dobro ove sezone za Crvenu zvezdu i trenutno je mesto prvog golmana preuzeo Marko Ilić, delimično i zbog toga što Izraelca muči manja povreda. Još neko vreme ga neće biti na terenu dok se potpuno ne oporavi, ali je dobio dovoljno jasnu poruku sa "Marakane" i čini se da ju je poslušao.

Prema izveštajima iz Izraela, Glazer neće biti na raspolaganju svom selektoru za utakmice protiv Francuske i Belgije u novembru u okviru Lige nacija. Crvena zvezda želi da bude "sto odsto zdrav" i zato mu je savetovano da ovoga puta preskoči obaveze u dresu reprezentacije, gde je u oktobru napravio komičan kiks - i istovremeno zaradio manju povredu zbog koje ne može da bude potpuno na raspolaganju Vladanu Milojeviću.

Očekuje se da tokom novembarske pauze Glazer zaleči pomenutu povredu, ali će od njegove forme zavisiti i da li će ga gol. Takođe, zavisiće i od forme Marka Ilića koji je već drugi put dobio priliku da zablista i pokaže da zaslužuje mesto prvog golmana, što za razliku od susreta sa Bode Glimtom, nije bio slučaj u Monaku i protiv Spartaka za vikend.

Podsetimo, Omri Glazer je u Zvezdi od leta 2023. godine kada je došao sa Barakom Baharom, a prošle sezone bio je jedan od najboljih igrača crveno-belih, posebno u Ligi šampiona.

Letos se spekulisalo da će otići u Francusku, ali je to stopirala povreda. Ukupno, branio je na šest utakmica i na dve sačuvao mrežu, ne i u Ligi šampiona gde je bio jedan od najslabijih pojedinaca u utakmicama protiv Benfike i Intera, kada je primio po gol iz slobodnog udarca.

BONUS VIDEO:

Kurir Vladan Milojević, Crvena zvezda, Liga šampiona