PROPADE!

Luka Jović: Ja hoću! Real Madrid: Prihvatamo! Mančester junajted: Ipak, NE!

Autor Nikola Janković

Dok je uredništvo "Marke" sabiralo Srbinove gluposti, konkurentski list ugrabio je priliku da "baci bombu".

Dok je uredništvo "Marke" sabiralo šta je sve najskuplji srpski fudbaler uspeo da "uprska" od gala promocije u Madridu prošlog leta, do danas, konkurentski "Don Balon" ugrabio je priliku da ode korak dalje:

"Mančester junajted digao je ruke od Luke Jovića"!

Izvor: donbalon.es screensho

"Marka" je u danu u kom je objavljeno da će Jović morati u karantin, zbog bliskih kontakata sa osobama zaraženim koronavirusom, objavila i kritiku upućenu 60 miliona evra skupom pojačanju. Naslov je: "Užasna godina Luke Jovića".

"Kada je Real Madrid odlučio da prihvati ponudu za Luku Jovića od 55 miliona evra, a igrač dobio ugovor na pet sezona na 'Old trafordu', Mančester junajted se iznenada povukao iz pregovora. Englezi su se vratili na Ostrvo u novu potragu za napadačem svetske klase", navodi se u "lidu" vesti, a potom je imenovan i konkretan napadač zbog kojih su se, prema pisanju "Don Balona", ljudi iz Junajteda povukli...

"To je Ćiro Imobile", stoji u tekstu.

Autor je potom ponudio i konkretan razlog zbog kog je 30-godišnji napadač Lacija, odjednom, postao bolji izbor od skoro deceniju mlađeg reprezentativca Srbije.

Izvor: Marca.com screenshot

To su rezultati "đavola" u post-pandemijskom periodu, posle kojih plasman u Evropu ne deluje više toliko nedostižno, pa je i menadžer Ole Gunar Solskjer izneo novu koncpeciju tima za sezonu 2020/21, koja bi trebalo da vrati rezultate odmah.

Drugim rečima, 22-godišnjak iz Bijeljine sa 770 minuta na terenu u debitantskoj sezoni u Španiji, bio je Junajtedov izbor za scenario bez evropskih mečeva naredne sezone, koja bi poslužila kao "tranziciona" ka nekim boljim vremenima i značajnijim rezultatima.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.