U ZADNJI ČAS!

NEKO JE BUGARIMA ZARIO NOŽ U LEĐA: Velšani u 94. minutu stigli do vredne pobede!

Autor Nebojša Marković

Za to vreme, Farani uradili nešto što nisu pune 23 godine!

Odigrana su i prva dva nedeljna meča u Ligi nacija, a u onom daleko uzbudljivijem slavili su Velšani i to nauštrb Bugara!

VELS - BUGARSKA 1:0 (0:0)
/Vilijams 90+4/

Selekcija koju sa klupe predvodi čuveni Rajan Gigs upisala je i drugu pobedu ove nedelje, u prva dva meča u B diviziji Lige nacija.

Posle minimalne pobede na gostovanju u Finskoj i gola Kifera Mura, sada je istim rezultatom Vels savladao i selekciju Bugarske!

Ovoga puta to su uspeli da ostvare tek u četvrtom minutu nadoknade, a strelac pobedonosnog pogotka bio je Neko Vilijams.

Fudbaler Liverpula je bio strelac na asistenciju Džonatana Vilijamsa, iskoristivši centaršut da se "sa leđa" prikrade Bugarima i na drugoj stativi glavom uputi udarac i zatrese mrežu.

U ovoj grupi se u drugom kolu očekuje i meč Finske i Republike Irske, a ukoliko te dve selekcije odigraju nerešeno, Vels će već posle dva kola imati četiri boda prednosti u odnosu na prve pratioce.

U drugom meču Lige nacija koji je u nedelju odigran u terminu od 15 časova, Farska Ostrva su na gostovanju Andori upisala pobedu - 1:0. 

Posle pobede protiv Malte, Farani su tako ostvarili dve uzastopne pobede u takmičarskim mečevima po prvi put od 1997. godine i kvalifikacija za Mundijal u Francuskoj, kada su u uzastopnim susretima savladali Maltu, oba puta po 2:1.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.