Fudbal

"SPASAO SAM ŽIVOT MAROVIĆU I BAŽDAREVIĆU": Legendarni napadač iz osamdesetih u MONDO "Mojih top 11"

Autor Neša Petrović

"Vulić je okrenuo glavu kada smo se sreli na terenu. Posle smo se sreli u Splitu, izvinio mi se"

Izvor: MN Press

Poznati napadač jugoslovenske lige iz osamdesetih godina, Miloš Bursać (55), najnoviji je gost MONDO rubrike Nebojše Petrovića "Mojih Top 11"

U razgovoru o svojoj karijeri on je opisao brojne zanimljive detalje iz perioda kada je igrao za Crvenu zvezdu i Hajduk, a zanimljivih anegdota je mnogo.

U jednoj od njih opisao je kako je poznatim asovima Slobodanu Maroviću iz Crvene zvezde i Meši Baždareviću iz Željezničara spasavao život!

"Varvodic me zove svakog 23. juna i prvi mi cestita rodjendan. U principu, Hajdukovci me vise zovu nego Zvezdasi. Cak i Vulic, sa kojim sam imao onu neprijatnu situaciju '92... Igrao sam za Lion protiv Nanta i bas sam se obradovao kad sam ga video, rekao sam 'gde si Vule majstore', on je okrenuo glavu i nije hteo da se pozdravi. Sad smo super, sreli smo se u Splitu, izvinio se... Teska su vremena bila, donekle ga i razumem. Ostao sam u dobrim odnosima sa svim igracima iz bivse Juge. Dvojici sam cak spasao i zivot... Slobi Marovicu kad je mogao da podleti pod tramvaj u Nemackoj i Mesi Bazdarevicu kad se davio u Resifeu. Dohvatio sam ga za kosu i izvukao iz vode", rekao je on.

Uskoro stiže kompletan intervju na MONDU i na zvaničnom kanalu emisije!

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Tagovi