NEVEROVATNO!

ŠOK! SRPSKI FUDBALERI U AVIONU SAZNALI DA NE MOGU U SAD: Odbijen zahtev za vize, otkazana utakmica!

Autor Milutin Vujičić

Veliki peh za tim Ilije Stolice.

Fudbaleri Srbije, pred polazak na turneju u SAD, na aerodromu Nikola Tesla. Beograd, 21.01.2021. foto: Nebojsa Parausic Fudbal, Srbija
Izvor: MN Press

Fudbalska reprezentacija Srbije, sastavljena od igrača iz Superlige, otputovala je jutros na turneju u Severnoj Americi, a u avionu su saznali šokantne vesti.

Zakazana prijateljska utakmica protiv Sjedinjenih Američkih Država u Orlanda neće biti odigrana zbog toga što srpskim fudbalerima nisu odobrene vize, potvrdio je portparol Milan Vuković. Ipak, u međuvremenu je FSS reagovao i našao improvizovano rešenje...

S obzirom da "orlove" prvo očekuje meč sa Dominikanskom Republikom (ponedeljak), nadali su se u FSS da će vize biti izdate u američkoj ambasadi u Santo Domingu.

"Bili smo iznenađeni kada nam je javljeno da fudbaleri neće dobiti vize. Prvobitni dogovor bio je da će nam vize biti izdate u Beogradu, ali posle toga nam je rečeno da ćemo vize dobiti u ambasadi SAD u Santa Domingu, gde naša selekcija igra prvi prijateljski meč protiv Dominikanske Republike. Ipak, poslednja informacija glasi da ambasada nije u mogućnosti da nam izda vizu zbog situacije sa korona virusom, Amerilčki savez uputio nam je izvinjenje", rekao je Vuković.

Kako to nije moguće, FSS je na dobrom putu da ugovori meč sa Panamom umesto SAD za naredni petak.

"Odmah smo kontaktirali naše prijatelje iz FIFA i u najbržem mogućem roku dogovorili smo utakmicu u Panami, za 28. januar, tri dana posle meča protiv Dominikane"

Podsetimo, fudbalere iz Superlige uz Ranka Veselinovića iz MLS poveo je selektor Ilija Stolica.

(MONDO)

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.