Uloga

ZVEZDINA LEGENDA STIŽE U FSS SA PIKSIJEM: Novi selektor okuplja svoj tim na Terazijama!

Autor Dušan Ninković

Dragan Stojković će biti novi selektor, a njegov nekadašnji klupski saigrač će dobiti ulogu u Savezu.

Izvor: MN Press

Dragan Stojković Piksi će, sve je izvesnije, postati novi selektor Srbije! Da je on velika želja Saveza nije se krilo poslednjih meseci, da on želi na klupu nacionalnog tima - isticao je nekoliko puta.

Kada nekadašnji fudbaler Crvene zvezde preuzme dirigentsku palicu nad reprezentacijom, u FSS će stići i njegov nekadašnji saigrač iz tog kluba. Legenda crveno-belih, kapiten šampionske generacije iz Barija - Stevan Dika Stojanović.

Kako prenosi ''Sport Klub'', jedan od zahteva Dragana Stojkovića je i mesto u sportskom delu Saveza za Stevana Stojanovića, čoveka sa kojim je svojevremeno sarađivao dok je bio na čelnoj poziciji Crvene zvezde. Pitanje ja kakva će ta uloga biti, jer FSS ima sportskog direktora koji neće napustiti poziciju, ali je očekivano da i Stojanović bude uključen u sportski deo.

Nakon što je Dragan Stojković napustio mesto predsednika Crvene zvezde, a Stevan Stojanović mesto sportskog direktora, karijere su im krenule u različitim pravcima. Piksi je u Aziji napravio trenersku karijeru, dok se Dika posvetio menadžerskom poslu

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.