OTIŠAO

ZVEZDU NAPUSTIO SUPERTALENAT! OTIŠAO NA "KROV": Tražio ga Mančester siti, odigrao 10 minuta u prvom timu!

Autor Milutin Vujičić

Zvanično je Miloš Pantović napustio Crvenu zvezdu i preselio se u Voždovac.

Izvor: MN Press

Mladi fudbaler Miloš Pantović (18) zvanično je napustio Crvenu zvezdu i ubuduće će nositi dres Voždovdca, kluba u kome je proveo prethodnu sezonu na pozajmici.

Pantovića je Zvezda primetila u Vojvodini i dovela ga kao jednog od najtalentovanijih srpskih igrača još dok je imao 14 godina, ali dve strane nisu uspele da se dogovore oko produžetka saradnje tako da "Marakanu" napušta kao slobodan igrač.

Krilni fudbaler je prošle sezone bio na pozajmici na "Krovu" i zabeležio je tri gola i dve asistencije, a potom se dogovorio da ostane u redovima "zmajeva".

"Voždovac je moj dom! Od momenta kada sam došao u klub prošle godine, svi su me prihvatili kao deo porodice i odmah je bilo jasno da je ovo prava sredina u kojoj mogu da se razvijam i napredujem. Srećan sam što sam se vratio na Krov i jedva čekam sve izazove koji su predamnom i mojim saigračima, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Kupu", rekao je Pantović za klupski sajt.

Prethodno je Pantović impresionirao u mlađim kategorijama Crvene zvezde kod Slavoljuba Đorđevića, dao je i gol u Ligi šampiona mladih protiv Olimpijakosa koji je zbog toga želeo da ga dovede, dok se spominjalo da ga prati i Mančester siti.

U prvom timu Zvezde odigrao je samo deset minuta u Kupu Srbije protiv Trepče (8:0).