UBEDLJIV TRIJUMF

PARTIZAN JE POKAZAO DA MOŽE DA SE BORI ZA TITULU: Natho dao gol zbog Rikarda - Voli me, zato mi je dodao loptu!

Autor Nebojša Marković

Izraelac veruje da crno-beli mogu da se bore za trofej koji čekaju već četiri godine.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana nastavili su da "melju" protivnike u domaćoj Superligi, pošto su i protiv Radničkog iz Niša upisali ubedljiv trijumf 4:0.

Junak utakmice bio je Rikardo Gomeš sa dva pogotka i dve asistencije, a među strelce se upisao i Bibars Natho.

Izraelski internacionalac se posle meča našalio na račun toga što mu je u situaciji "dva na jedan" Rikardo dodao loptu za gol iako je mogao da kompletira het-trik.

"Postigao sam gol, Riki (Rikardo Gomeš) mi je dodao, napadači u takvim situacijama uglavnom ne dodaju loptu, ali mislim da me on voli pa je zato dodao...", počeo je Natho u šaljivom tomu.

"Igrali smo dobro, nije lako tri dana posle evropske utakmice. Bilo je važno pre pauze da se proverimo. Srećan sam što smo pokazali da smo spremi da se ove sezone borimo za titulu, srećan sam što smo igrali dobro", istakao je Izraelac.

Partizan sada ima maksimalnih 18 bodova uz gol-razliku 22:1 koja mnogo toga govori.

"Pre tri dana smo napravili veliku pobedu, proslavili smo, navijači i klub, svi smo bili presrećni što smo ušli u grupu Konferencijske lige. Danas nam je trebalo 15-20 minuta da uđemo u utakmicu, ali srećan sam što smo pokazali karakter i da smo spremni", poručio je Bibars Natho.