NAJAVA!

OD TITA, PREKO PIKSIJA I MARADONE, DO HOLIVUDA: Ekskluzivno za MONDO - bivši predsednik Zvezde kog zna cela Amerika!

Autor Dušan Ninković

Dobrivoje Tanasijević je pre skoro sedam decenija napustio Jugoslaviju, a od tada je imao uspešne karijere u svetu fudbala, filma i ugostiteljstva.

Izvor: Instagram/nebojsa_petrovic_10

Znate šta su doktori rekli Džordžu Bestu samo tri dana nakon operacije jetre? Poslušao ih je zbog jedne plavuše, ostao živ i nastavio da bude prijatelj Dobrivoja Tanasijevića - u SAD poznatijeg kao Den Tana.

Čovek koji je na neobičan način, kao retko ko, spojio filmsku industriju i fudbal bio je sagovornik Neše Petrovića u ekskluzivnom intervjuu za MONDO.

Danas mu Fudbalska asocijacija Engleske ostavlja karte za finale FA kupa, 

''Od Tita i Kenedija, preko Piksija, Deje i Maradone, do Ginis piva, Dablina, Holivuda i Brentforda'', najavio je kolumnista MONDA Neša Petrović priču sa Den Tanom, svojvremeno predsednikom fudbalskog kluba Crvena zvezda, suvlasnikom engleskog Brentforda, ali i čovekom koji je već decenijama poznata faca u filmskom svetu.

Pored fudbala biće priče i o Ralfu Fajnsu sa kojim je gledao jedan istorijski meč, Oskarima o kojima se u Srbiji nije pričalo dovoljno, ispijanju pića sa Merilin Monro, druženjima sa Kenedijem i Kisindžerom...

Kompletan intervju sa Den Tanom koji je uradio Nebojša Petrović uskoro ćete čitati na MONDU.