Poraz!

ŠOK, PSŽ DOBIO ŠAMARČINU U FRANCUSKOJ: Jedva stigli na gostovanje pa izgubili - Mesi, Mbape i Nejmar ispaljivali ćorke!

Autor Nikola Lalović

Nisu se dobro proveli ni pre meča, a ni na samom gostovanju.

Izvor: Profimedia

Igrači PSŽ-a su pre meča sa Renom imali mnogo neprilika, jedva su stigli na gostovanje i na krau su snimljeni kako čekaju na jednoj benzinskoj pumpi kako bi nastavili svoj put. 

A ništa lakše im nije bilo ni na samom meču gde ih je Ren vrlo lako dobio, a napadačke zvezde Parižana su se dobro namučile i obrukale! 

REN - PSŽ 2:0 (1:0)
/Labord 45, Tai 46/

Dva gola koja su rešila pitanje pobednika došla su na samom kraju prvog i na samom početku drugog poluvremena. Samo nekoliko trenutaka pred poslednji zvižduk sudije u prvom delu igre Sumana je centrirao, a Labord je zakucao loptu u mrežu iza Đanluiđija Donarume. 

Italijanski golman koji je sada dobio priliku ispred Kejlora Navasa morao je da vadi loptu iz mreže i u prvom minutu drugog dela igre kada je Florijan Tai postigao pogodak. 

Nije se napad iz snova PSŽ-a proslavio na ovom meču, pa je tako Lionel Mesi posle prvog pogotka u dresu Parižana sada ostao bez pogotka, a najbolju šansu je imao posle pola sata igre kada je pogodio prečku iz slobodnog udarca. 

Nejmar je u prvom poluvremenu izašao 1 na 1 sa golmanom i promašio zicer, a sudija je posle gledanja VAR-a u 68. minutu utvrđeno da nema gola za PSŽ. 

Ekipa Maurisija Poketina ostaje na prvom mestu u Ligi 1 sa šest bodova više od drugoplasiranog Lansa. 

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi