Odjednom

ŠOK, MARKO MARIN ZAVRŠIO KARIJERU: Sreo Piksija u hotelu, pa mu otvorio dušu - evo zašto je KRAJ! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde prvi put se oglasio po ovom pitanju.

Izvor: Instagram/Screenshot/nebojsa_petrovic_10

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde Marko Marin završio je igračku karijeru, a jedan od prvih koji je to saznao bio je Dragan Stojković Piksi! Marin je došao da poseti reprezentaciju Srbije u hoteli pred meč sa Mađarskom u Budimpešti i u srdačnom razgovoru sa selektorom objavio da će okačiti kopačke o klin!

Stojkovića je iznenadila ovakva odluka jer Marin ima tek 33 godine, pa je upitao nekadašnjeg reprezentativca Nemačke zašto se odlučio za takav potez.

"Dosta je bilo, idemo sada u nove izazove i nove pobede. Bilo je tu i puno povreda, šta da se radi", naglasio je Marin.

Marin je rođen u Bosanskoj Gradiški, ali je njegova porodica tokom rata devedesetih pobegla u Nemačku. Prošao je mlađe kategorije Ajntrahta i Borusije Menhengladbah, a kao tinejdžer debitovao je za prvi tim Borusije. Potom je prešao u Verder gde je eksplodirao i zaslužio poziv u nacionalni tim Nemačke.

Odatle prelazi u Čelsi gde se nije naigrao, a "plavci" ga šalju na pozajmice u Sevilju, Fiorentinu, Anderleht i Trabzon. Potpisuje za Olimpijakos, a onda 2018. godine prelazi u Crvenu zvezdu. 

Sa crveno-belima je osvojio jednu titulu šampiona Srbije, a poslednji klub mu je bio Ferencvaroš. Nije poznato da li je odlučio da odmah završi karijeru ili će sa mađarskim klubom završiti sezonu.

Evo i kako je izgledao susret Marina i Dragana Stojkovića Piksija: