ODOBRIO IH

"SLOBODA JE REĆI ISTINU", "SLOBODA NEMA CENU"... Zanimljive poruke osvanule na Instagramu Saše Ilića, on ih odobrio!

Autor Milutin Vujičić

Sve je izvesnije da je Saša Ilić dobio otkaz zbog reči na konferenciji za medije koje su zasmetale Čukaričkom.

Izvor: MN Press

Čukarički je remizirao sa Partizanom u 30. kolu Superlige (0:0), a nakon utakmice nastala je nova bura u srpskom fudbalu. Svi u crno-belom smatrali su da su oštećeni pošto Kovačević nije dobio crveni karton u 10. minutu utakmice, a iznenađenje je bilo što se sa takvim stavom složio i protivnički trener Saša Ilić.

Da li zbog toga ili nečeg drugog, ali dan posle utakmice Ilić je dobio otkaz u Čukaričkom. Sa njim je posle sastanka sporazumno raskinut ugovor, a sve ukazuje na to da su na Banovom brdu reagovali zbog njegovih reči.

Saša Ilić je poručio da je nezasluženo što Partizan nije pobedio, pošto su stvorili znatno više šansi, dok je ocenio i da je njegov fudbaler Kovačević zaradio direktan crveni karton. Zbog toga je održao dug sastanak sa direktorom Vladimirom Matiješevićem koji se završio rastankom, iako je klub na trećem mestu na tabeli.

Ilić, koji je legenda Partizana, nije se još oglašavao u medijima, ali je na Instagramu podelio i tako odobrio poruke podrške koje su mu uputili bivši saigrači, navijači, igrači koje je vodio...

Između ostalog, tu je poruka Andrije Delibašića koji je citirao Mešu Selimovića: "Čovek postaje slobodan svojom odlukom, otporom i nepristajanjem".

Zanimljiva je i rečenica koju je uz zajedničku fotografiju podelio njegov bivši saigrač Petar Grbić: "Sloboda je reći istinu", odnosno sadašnji golman crno-belih Milan Lukač: "Sloboda nema cenu", a poruke pristižu iz minuta u minut pošto je Ilić prva sportska vest u Srbiji.

Pogledajte i spornu situaciju sa meča Čukaričkog i Partizana o kojoj danas pričaju svi u Srbiji, pa su se iz Humske čak i oglasil saopštenjem upiruću prstom u sudiju i sudijsku organizaciju.

Čukarički Partizan sporna situacija
Izvor: YouTube/Arena sport TV