ŠMEKERSKI

TRAŽIO JE DRES OD RONALDA, ALI JE ON NESTAO: Fudbaler otkrio pravo lice legende - u svlačionici ga je sačekao DUPLI šok!

Autor Nebojša Marković

Zanimljiva anegdota o Kristijanu Ronaldu iz vremena kad je igrao za Real Madrid.

Izvor: Profimedia

Enoh Adu Kofi je nekadašnji fudbaler Malmea. On je iz Gane i nije naročito poznat u svetskom fudbalu. Ali on je imao blizak susret sa Kristijanom Ronaldom posle jedne utakmice Lige šampiona.

I dok mnogi tvrde kako je legendarni Portugalac često arogantan i antipatičan, Adu je otkrio priču koja pokazuje pravo Ronaldovo lice.

Adu je pre nekoliko godina igrao za Malme, kada se ta švedska ekipa našla u grupi Lige šampiona sa Real Madridom. Kristijano je tada još uvek igrao za "kraljevski klub", a zanimljiva situacija desila se na njihovom meču.

Fudbaler iz Gane je hteo da dobije Ronaldov dres, ali nije znao kako da do njega dođe. On je na terenu čekao da se jedan od igrača povredi i dok je trajala pauza u igri, prišao je Ronaldu i pitao ga za njegov dres.

"U Malmeu, kad smo igrali protiv Real Madrida u Ligi šampiona, igrač je bio na travi povređen, pa sam prišao Ronaldu i tražio mu dres. Ali posle utakmice ga nisam više video", rekao je Adi.

Ipak, iako je bio razočaran, desio se obrt. Ronaldo nije zaboravio svoje obećanje.

"Bio sam u svlačionici, a on je ušao i tražio me. Dao mi je dva dresa", rekao je Adu, koji je u Malmeu osvojio dve titule prvaka Švedske pre odlaska iz kluba.