POGLEDAJTE

ZBOG OVOG SNIMKA ĆE NAVIJAČI "NAJURITI" LEVANDOVSKOG! Bezvoljno trenirao, sa saigračima NE PRIČA, odbio naredbu trenera

Autor Milutin Vujičić

Robert Levandovski je razljutio sve u Bajernu zbog ponašanja.

Izvor: Twitter/AS_TV/Screenshot

Robert Levandovski je besan na Bajern i želi da napusti klub ovog leta, a njegova najverovatnija naredna destinacija će biti Barselona, ako naravno uspeju da nabave 50 miliona evra koliko traži mihenski klub.

Ako ne dobiju šta traže - planiraju da ostave Levandovskog do kraja ugovora, pa makar ga idućeg leta izgubili bez obeštećenja, poručio je u više navrata sportski direktor Hasan Salihamidžić. Međutim, ako se Levandovski bude ponašao kao na prvom treningu nove sezone, možda ga i puste da ode...

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se da je Levandovski poslednji izašao na trening, a dobro obavešteni izvori nemačkih medija dodaju da je bio potpuno nezainteresovan.

"Njegov govor tela pokazuje da želi da ode. Prvo je kasnio na sastanak, a onda se poslednji pojavio na treningu. Poslednji je i započinjao sve vežbe. Odradio ih je, ali kao da je bio odsutan", navodi se u izveštaju "Bilda", što se svakako neće dopasti navijačima i rukovodstvu Bajerna.

Njemu su navijači inače pretili smrću i zato se njegova deca i supruga nisu vratili u Minhen, dok je Ana Levandovska skoro na Instagramu poručila da bi "i ona volela da zna da li dolazi u Barselonu".

"Jedva da je razgovarao sa saigračima. Jedini s kim je razgovarao bio je Leon Gorecka. S trenerom Nagelsmanom nije imao nikakav kontakt. Nisu razgovarali. Kada je Nagelsman držao govor, Levandovski je delovao nezainteresovano. Držao se po strani i gledao okolo", navodi se u izveštaju "Bilda".

Levandovski je inače bio u timu Bajerna koji je poražen na trening meču i za kaznu su svi fudbaleri radili sklekove, s tim da je Poljak odbio i time još jednom pokazao koliko ne poštuje nikoga.

Pogledajte snimak!