OTKRIVENO

KASILJAS NAPISAO DA JE GEJ, PA OBRISAO PORUKU! Ovo je prava istina o HAOSU na Tviteru: Fudbalska legenda zgrozila sve!

Autor Nebojša Marković

Španski mediji tvrde da je Kasiljasova objava na društvenim mrežama bila samo "ironična šala" zbog lepe glumice, ali jasno je da se takva šala mnogima neće dopasti.

Izvor: Instagram/ikercasillas/ale_onieva/Printscreen

Fudbalski svet ostao je u šoku kada je Iker Kasiljas na društvenim mrežama u nedelju iznenada objavio poruku u kojoj saopštava svima da je gej. Poruka legendarnog golmana brzo je postala viralna na Tviteru, a ubrzo se na objavu Kasiljasa da je gej javio i njegov nekadašnji saigrač iz reprezentacije Španije, Karles Pujol.

On je rekao da je "vreme da ispričamo našu priču", ali sada je stigao novi obrt. Iker Kasiljas je obrisao ovu poruku, a španski mediji otkrivaju da je sve ovo bio samo ironičan način legende Real Madrida da odgovori španskim medijima zbog jedne lepotice.

Naime, nakon Kasiljasovih reči "Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej" malo je bilo španskih medija koji su ovu vest objavili kao ekskluzivu. Umesto toga, javio se španski "As" sa otkrićem da je Kasiljas neiskren kada je tvrdio da je homoseksualac.

U međuvremenu je bivši golman i obrisao tu poruku, potvrdivši sumnje da se radilo o neslanoj šali. "As" navodi da je Kasiljas ovim potezom hteo da mediji prestanu da pišu laži o njegovom ljubavnom životu i prestati da ga povezuju s brojnim devojkama, a poslednja u nizu bila je Alehandra Onijeva. Ova 30-godišnja glumica je proteklih dana bila još jedna od onih koje su mediji "spajali" sa Kasiljasom, ali očito da se bivšem fudbaleru to nije dopalo.

Ovo je Alehandra Onijeva, devojka zbog koje je Kasiljas napravio gaf na društvenim mrežama i izazvavši brojne komentare:

Inače, Kasiljas se dovodio u vezu i sa zgodnom influensekom Rosio Osorno, ali i Marijom Hoze Kamačom, bivšom fudbalerkom koja je nekada bila udata za Fransesa Arnaua, nekadašnjeg golmana Barselone. Ovo je Rosio Osorno s kojom je Kasiljas navodno imao "tajnu vezu":